FDB sideborde

Sideborde fra det ikoniske FDB Møbler

Her på Sideborde.dk har vi samlet et bredt udvalg til dig af sideborde fra FDB Møbler. Så behøver du kun at tjekke et site for at finde det helt rigtige sidebord til dit hjem. Vi samarbejder med en række møbelforhandlere på nettet, som sender det udvalgte bord til dig.

Se udvalget her

Hvorfor vælge FDB Møbler?

Da brandet for første gang blev lanceret i 1942, var beskrivelsen ”funktionalistiske møbler med stilfærdigt ydre”. Det var et opgør mod de ellers meget tunge og ukomfortable møbler, der var oppe i tiden dengang. Så er du til ”lette” sideborde, så skal du vælge et fra dette brand.

Brandets sideborde og andre møbler har stadig, som dengang, rene linjer og funktionelt design. Og når du køber et sidebord af dette mærke, køber du ikke bare et møbel, men en del af dansk designhistorie. Samtidig får du et møbel, der holder – både stilmæssigt og kvalitetsmæssigt – i lang tid. Det er et møbel, der vil kunne gå i arv fra generation til generation.

Et sidebord fra brandet passer ind i hjemmet med den stilrene og tidløse indretning. Men også i et hjem, der er indrettet i nordisk eller minimalistisk stil.

Vælg mellem runde eller firkantede sideborde, flere forskellige farver og med eller uden opbevaring.

Køb sideborde fra FDB Møbler på Sideborde.dk

Herunder finder du sideborde fra FDB Møbler, som du kan købe online hos forskellige møbelforhandlere og -leverandører på nettet.

Slut med at besøge webshop efter webshop for at finde det sidebord, der passer lige ind i dit hjems indretning. Tjek udvalget herunder i stedet.

 

No products were found matching your selection.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!