Forskellige typer af sideborde

Forskellige typer af sideborde

Her på Sideborde.dk har vi samlet mange forskellige typer sideborde, som du kan få leveret fra en af vores samarbejdspartnere, der er blandt de førende online møbelforhandlere. Tjek udvalget, og bestil det sidebord – eller de – som skal være med til at gøre dit hjem praktisk, hyggeligt og trendy.

Se udvalget her

Hvad er et sidebord?

Et sidebord er et lille bord, som er nemt at få plads til, og som er nemt at flytte rundt på, da det ikke er særligt stort og heller ikke vejer ret meget. De fås både firkantede og runde. Og de fås også i forskellige højder og bredder.

Derudover kan du få typer af sideborde med hjul og typer af sideborde med opbevaring. Endelig kan nogle typer af sideborde også bruges udendørs.

Hvilken type sidebord skal du vælge?

Det første du skal tænke på, er, hvor bordet skal stå. Skal det stå udendørs, så går du til kategorien med udendørs sideborde. Alle borde – også dem til udendørsbrug – kan stå indendørs.

Så skal du overveje størrelse og form. Størrelse afhænger af pladsen, men også om højden, hvis det skal passe sammen med nogle andre møblers højde. Skal bordet stå i et hjørne, kan det være en fordel med et firkantet bord.

Overvej også, om du vil have opbevaring i bordet – skuffer, hylder eller magasinholder – så du har noget ekstra opbevaringsplads, og om bordet skal have hjul.

Køb forskellige typer sideborde på Sideborde.dk

Undgå at skulle surfe rundt i alle mulige forskellige webshops for at finde lige netop det sidebord, der passer ind i dit hjem. Her på Sideborde.dk har vi samlet alle de bedste sideborde fra alle de populære brands inden for denne genre. Bestil i dag, og få mindst 14 dages returret, når du handler online.

Viser alle 372 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps