Marmor sidebord

Holdbare sideborde af marmor

Er du på jagt efter et sidebord af marmor, så tjek udvalget herunder. For på Sideborde.dk finder du et stort udvalg af marmorsideborde fra forskellige online møbelforhandlere og -leverandører. Rul ned, og bestil allerede i dag, så du kan komme i gang med at bruge dit flotte marmorsidebord.

Se udvalget her

Hvad er fordelene ved et sidebord af marmor?

Marmor er en natursten, der hovedsageligt består af kalksten. Kalkstenene har været udsat for høje temperaturer og højt tryk i mange millioner år. En af de vigtigste kvaliteter er materialets holdbarhed – hvis det vel at mærke behandles ordentligt.

Holdbarheden gør, at når du vælger et marmorsidebord, så får du et bord, som du kan have i mange, mange år. Det betyder, at det varer længe, inden det skal udskiftes. Og jo længere tid du beholder dine møbler, desto mere bæredygtigt er det samlede regnskab.

Derudover er marmor tidløst og elegant. Det kan dog være følsomt over for syre, som f.eks. eddike, citronsaft, juice osv. Derfor er det vigtigt, at du ikke spilder syreholdige ting på dit marmorsidebord. Men ellers er det nemt at holde. Det skal blot tørres med en klud og varmt vand. Er det nødvendigt, kan du også bruge sæbespåner. Det er nemlig med til at ”mætte” bordpladen.

Tjek udvalget herunder, og se de mange forskellige design, farver og brands, der er. De fleste borde er lavet af andre materialer også. Men uanset hvad, så er der garanteret et sidebord – eller flere – der passer ind i din indretning.

Køb marmorsideborde på Sideborde.dk

Scroll ned i udvalget her på Sideborde.dk, og find det sidebord, der skal være dit. Når du har fundet det, bestiller du det online direkte hos forhandleren.

Viser alle 45 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!