Sort sidebord

Indret med et sidebord i sort

Tjek det store udvalg af sideborde i farven sort her nederst på siden. Vi har samlet sorte sideborde fra en række online møbelforhandlere og -leverandører. Alt du skal gøre er at finde dit favoritsidebord, bestille det og så vente på, at det kommer frem.

Se udvalget her

Vælg et trendy sidebord i sort

Farven sort er ekstremt populær i indretningen. Den sorte farve giver nemlig masser af pondus til et rum. Samtidig kan den både være neutral eller iøjnefaldende. Det afhænger helt af din øvrige indretning, hvordan det sorte sidebord kommer til at tage sig ud.

Alle sidebordene i udvalget herunder er ikke helt igennem sorte. En del af dem har også andre farver – som f.eks. en messingramme, en bordplade af træ i sin naturlige farve eller en hylde af marmor. Men de har alle sammen et eller andet element, der er sort – hvis ikke de er helt sorte.

Vælg mellem mange former – runde, firkantede, søjleformede, dråbeformede. Du finder dem med eller uden ben og med eller uden opbevaring. Enkeltvis eller i sæt.

Er der et bestemt brand, du er på jagt efter, så filtrer i listen her til højre, så du kun får vist sideborde fra det pågældende brand.

Køb sorte sideborde på Sideborde.dk

Slip for at surfe rundt i flere forskellige webshops. Her på Sideborde.dk har du det hele samlet, så du nemt kan finde det sorte sidebord, som skal hjem at stå i din stue, entré eller soveværelse.

Klik på Gå til shop-knappen, så havner du på forhandlerens hjemmeside, hvor du med nogle enkelte klik kan bestille det udvalgte sidebord og derefter få det leveret.

Viser alle 118 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps