Ferm Living sideborde

Sideborde i dansk design fra Ferm Living

Her på Sideborde.dk har vi samlet et stort og varieret udvalg af sideborde fra Ferm Living fra en række af online forhandlere og leverandører af sideborde. Tjek udvalget nederst på siden, find det sidebord, du synes passer bedst ind i din indretning, og bestil det direkte hos forhandleren.

Se udvalget her

Hvad kan et sidebord fra Ferm Living?

Brandet her er dansk – trods det engelskklingende navn. Virksomheden blev grundlagt af Trine Andersen i 2006, fordi hun ikke kunne finde et passende tapet til sit hjem. Så lavede hun sit eget – og også sit eget møbeldesign og -firma. Firmaet producerer sideborde og andre møbler af materialer, der stammer fra gode råstoffer, der er belaster miljøet mindst muligt.

Sidebordene fra dette brand har et nutidigt design med et strejf af vintage charme og med reference til skandinavisk design. Der findes både sideborde i bløde former og sideborde med mere kant fra mærket.

Afhængig af hvilket sidebord du vælger, vil det passe perfekt ind i den nordiske indretningsstil, bohemestilen eller den futuriske stil. Men du finder også sideborde, der er meget stilrene, elegante og nærmest kunstneriske.

Tjek udvalget her nederst på siden, og vælg mellem mange forskellige former, farver og materialer. Eller tjek vores tilbud – måske er lige netop det bord, du står og mangler nedsat.

Køb sideborde fra Ferm Living på Sideborde.dk

På Sideborde.dk finder du de mest moderne, tidløse eller futuristiske sideborde fra Ferm Living. Så slipper du for at besøge flere webshops for at finde lige nøjagtig det sidebord, du vil have til at stå i din stue, entré eller måske i sommerhuset.

Bestil det online direkte hos forhandleren ved at klikke på Gå til shop-knappen.

Viser et enkelt resultat

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!