Firkantet sidebord

Find et flot, firkantet sidebord

Et firkantet sidebord kan bruges rigtig mange steder – f.eks. i hjørner, hvor de tager mindst muligt plads op. Men også som sofabord. Vi har samlet et stort udvalg af firkantede sideborde her på Sideborde.dk fra en række førende online møbelhandlere. Find det bord, der skal gøre dit hjem hyggeligt, og bestil det her fra siden.

Se udvalget her

Vælg et firkantet sidebord efter din smag og stil

De firkantede borde, du finder her på siden, er meget forskellige i størrelse, design og materialer. Her er nogle der er meget dekorative, nogle der er mere praktiske end andre, og så er der nogen med plads til opbevaring.

Når du skal vælge det rigtige bord, skal du følge din mavefornemmelse for, hvad der ser godt ud i din indretning. Du kan også vælge ud fra, hvem der har designet bordet. Hvis du har mange andre møbler fra f.eks. Cane-line eller et andet populært brand, er det oplagt at vælge et sidebord af samme mærke. Så er du sikker på, at tingene passer sammen i stil og design. Samtidig ved du også, hvordan kvaliteten er.

En anden måde at vælge bordet på er at overveje, hvad bordet skal bruges til. Skal det bruges som et lille sofabord, så skal bordpladen helst være plan. Skal det bruges som frasætterplads, kan det være praktisk at vælge et bord med opbevaring. Osv.

Køb firkantede sideborde på Sideborde.dk

Når du har bestemt dig for et firkantet sidebord, kan du bestille det hos forhandleren direkte her fra siden. Når du klikker på Gå til shop-knappen kommer du nemlig til forhandlerens webshop, hvor du med få klik kan bestille bordet og derefter få det leveret med mindst 14 dages returret.

Viser alle 6 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!