Højt sidebord

Et højt sidebord er elegant

Er du på jagt efter et højt sidebord? Her på Sideborde.dk får du et stort udvalg af høje sideborde fra nogle af landets mest pålidelige online møbelforhandlere. Rul ned i udvalget, find det sidebord, du vil have i dit hjem, og bestil det direkte hos forhandleren.

Se udvalget her

Hvad kan et højt sidebord bruges til?

Et højt sidebord ser fantastisk elegant ud og er perfekt til at lave opstillede, dekorative genstande på lige fra bøger til lysestager for at få et stilfuldt look i dit hjem. Et højt sidebord er også ideelt som fralæggerbord f.eks. i entreen. Her kan du lægge alt fra nøgler til indholdet fra postkassen, mens du tager overtøjet af.

Høje sideborde fås i et hav af forskellige design, materialer og farver og fra mange forskellige brands. De fås både runde og firkantede og med et eller flere ben eller på sokkel/ramme.

Vælg det høje sidebord, som passer ind i din stil, eller vælg fra det brand, som du måske har som favorit og allerede har flere møbler fra.

Køb høje sideborde på Sideborde.dk

Stop med at surfe rundt på flere webshops for at finde det rigtige høje sidebord til dit hjem. Herunder finder du et stort, samlet udvalg fra forskellige møbelforhandlere på nettet.

Når du har fundet det bord, du vil have, klikker du bare på Gå til shop-knappen og kommer direkte til forhandlerens hjemmeside. Køb online, og få mindst 14 dages returret.

Viser alle 11 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!