Hay sideborde

Hay – sideborde af høj kvalitet

På Sideborde.dk kan du bevare overblikket over udvalget af sideborde fra Hay. For her kan du finde sidebordene fra en række online forhandlere af sideborde. Det er bare at rulle ned i udvalget og finde det fede bord, der skal sætte prikken over i’et i dit hjem og bestille det hos den pågældende forhandler.

Se udvalget her

Hvad er et Hay sidebord?

Det danske brand blev grundlagt i 2002. Men det samarbejder med designere fra hele verden. Mærket har fokus på at skabe sideborde og andre møbler, der er holdbare – både hvad angår design og kvalitet – så bordet kan fungere i dit hjem i mange år.

Brandet forsøger hele tiden at optimere brugen af bæredygtige materialer – som f.eks. genbrugsmaterialer, FSC-certificeret træ og vandbaseret lakering samt et voksende antal ECO-certificerede produkter.

Når du køber et sidebord fra dette brand, er du altså sikker på et bord af høj kvalitet, et bord, der er moderne i mange år og et bord, som er produceret miljøvenligt og bæredygtigt.

Stilen er tidløs og moderne med et anderledes og unikt tvist, end du ser ved mange andre mærker. Så er du på jagt efter et unikt, men moderne sidebord, så er det udvalget herunder, du skal tjekke og vælge fra. Der er flere forskellige farver at vælge imellem og også flere forskellige størrelser, former og materialer.

Køb sideborde fra Hay på Sideborde.dk

Vælg dit sidebord fra Hay i udvalget herunder. Vi har samlet et udvalg af brandets sideborde fra flere forskellige forhandlere.

Klik på Gå til shop-knappen ved dit udvalgte bord for at besøge forhandlerens webshop. Her kan du med få klik kan bestille bordet, og derefter få det leveret.

No products were found matching your selection.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!