Rundt sidebord

Find et flot, rundt sidebord

Mangler du et rundt sidebord i dit hjem, så tjek her nederst på siden. På Sideborde.dk har vi nemlig samlet et varieret udvalg af runde sideborde fra nogle af landets førende møbelforhandlere på nettet. Det gør det nemt for dig at bevare overblikket. Bare scroll ned, og bestil.

Se udvalget her

Hvorfor købe et rundt sidebord?

Ofte tager et rundt bord mindre plads op end et firkantet bord – både i realiteten, men også æstetisk. Det er nemt at få plads til et rundt bord, hvad enten du stiller det i et hjørne, op ad en væg eller frit i rummet.

Det runde sidebord kan også bruges som sofabord – afhængig af højde og diameter, naturligvis. Skal du bruge et rundt sidebord til sociale sammenkomster – en kop kaffe, en øl eller et glas vin – så vil det helt klart være en fordel at vælge et rundt sidebord med kun ét ben, for så er der bedre benplads for jer, der skal sidde rundt om det.

Det runde sidebord kan både være elegant, iøjnefaldende og minimalistisk. Vælg mellem mange materialer, f.eks. glas, metal, messing eller marmor. Mange af sidebordene er lavet af flere forskellige materialer, f.eks. en bordplade af glas og ben af metal.

Køb runde sideborde på Sideborde.dk

Slip for at besøge flere forskellige webshops for at finde det flotteste runde sidebord til dit hjem. Tjek udvalget herunder, hvor vi har samlet mange flotte og trendy runde sidebord, som du kan købe i dag og få sendt hjem direkte fra forhandleren.

Viser alle 216 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!