Udendørs sidebord

Pynt terrassen med et udendørs sidebord

Skal du have et udendørs sidebord til terrassen eller altanen, så tjek udvalget her nederst på siden. Vi har nemlig her på Sideborde.dk samlet et udvalg af sideborde til udendørs brug fra en række online møbelforhandlere. Hos dem kan du bestille dit bord og efterfølgende få det leveret.

Se udvalget her

Hvad er anderledes ved et udendørs sidebord?

Et sidebord til udendørs brug er lavet af vejrbestandige materialer, der kan tåle at stå udenfor, selvom det er koldt og fugtigt. Præcis som alle andre havemøbler.

Udendørs sideborde kan bruges både på terrassen, altanen eller i haven. Men de kan selvfølgelig også bruges indendørs, f.eks. i entréen, vinterhaven eller drivhuset.

Du kan vælge mellem runde og firkantede sideborde i forskellige størrelser, materialer og farver og fra forskellige brands. Fælles for dem alle er, at de er nemme at flytte rundt med, hvis du har brug for dem et andet sted.

Skal udendørs sideborde behandles?

Nogle sideborde til udendørs brug skal over tid behandles med træbeskyttelse eller lignende. Men hvis de stilles ind om vinteren og evt. i meget regnfulde perioder, går der mange år før det bliver nødvendigt.

Andre af de udendørs sideborde kræver ingen behandling andet end en vask i ny og næ, hvis de er blevet snavsede.

Køb udendørs sideborde på Sideborde.dk

Bevar overblikket, scroll ned og se udvalget af sideborde, du kan have stående udendørs. Her på Sideborde.dk kan du bestille det sidebord – eller måske flere – som skal hjem i din have eller på din terrasse direkte hos forhandlere ved at klikke på Gå til shop-knappen.

Viser alle 5 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!