Vipp sideborde

Vipp – et sidebord for livet

Vi har her på Sideborde.dk samlet et udvalg af sideborde fra Vipp. Så kan du nemt bevare overblikket. Bordene kan du bestille online hos en af vores samarbejdende møbelforhandlere og -leverandører. Rul ned i udvalget, og bestil dit nye sidebord i dag.

Se udvalget her

Vipp – less is more

Brandet startede egentlig med at fremstille pedalspande. Grundlæggeren, Holger Nielsens, kone, Marie havde brug for en affaldsspand i sin salon. Så sådan en designede Holger Nielsen lige. Den familieejede virksomhed fremstiller stadig pedalspande, men de laver også meget andet – bl.a. møbler og altså også sidebordene, som du finder i udvalget herunder.

Virksomhedens ambition er en verden med færre, men bedre produkter. De skaber sideborde, der ligger mere vægt på funktionaliteten, end på udseendet. Samtidig har de fokus på, at deres produkter skal være holdbare – både som i høj kvalitet og som i tidløshed, så de ikke går af mode og derfor skal udskiftes.

Et sidebord fra dette brand passer ind i enhver indretning – futuristisk, minimalistisk, nordisk, stilren osv. Så du kan med garanti finde et sidebord i udvalget, der passer til din stue eller måske dit køkken.

Tjek om, der er tilbud på nogle af bordene, så du kan få dit sidebord til en fordelagtig pris.

Køb sideborde fra Vipp på Sideborde.dk

Når du handler Vipp sideborde fra Sideborde.dk, behøver du ikke besøge webshop efter webshop efter webshop. Du finder et samlet udvalg herunder, så du nemt kan finde det helt rette sidebord til dit hjem.

Du bestiller og betaler direkte hos forhandleren, som også sørger for, at dit sidebord bliver leveret.

Viser alle 2 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!