&tradition sideborde

&Tradition – klassisk og nyt design

Her nederst på Sideborde.dk finder du et stort udvalg af sideborde fra &Tradition (And Tradition). Bordene kan du købe online i en af de mange danske møbelwebshops, som vi samarbejder med. Rul ned i udvalget, og find din favorit.

Se udvalget her

Hvem er &Tradition?

And Tradition er – som navnet antyder – et brand med traditioner. Som en hyldest til Danmarks mangeårige verdensberømte design inden for møbler, slår brandet bro mellem gammelt og nyt ved at skabe møbler – herunder sideborde – med tidløst design.

De både genudgiver designikoner og skaber nye klassikere sammen med anerkendte internationale designere. Det er godt håndværk med kreativitet samt et design, der er nøje gennemtænkt.

Så vælger du et sidebord fra dette brand, kan du være sikker på at få et møbel, der både er funktionelt, komfortabelt og en fryd for øjet.

I udvalget herunder finder du sideborde, der passer perfekt ind i den futuriske indretning, den nordiske indretning og/eller den stilrene indretning.

Tjek udvalget, og vælg mellem asymmetriske sideborde, utraditionelle sideborde og tidløse sideborde.

Køb sideborde fra &Tradition på Sideborde.dk

Her på Sideborde.dk finder du et varieret udvalg af &Tradition sideborde fra en række online møbelforhandlere og -leverandører. Så slipper du for at besøge en masse webshops for at finde lige netop det sidebord, der skal hjem og pynte hos dig.

Viser alle 25 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!