Woud sideborde

Woud – nordisk design

Her på Sideborde.dk finder du et udvalg af Woud sideborde fra en række førende online møbelforhandlere, der også leverer møblerne. Scroll ned i udvalget, og find det sidebord, der skal pynte i dit hjem, og bestil det i dag.

Se udvalget her

Hvorfor købe et sidebord fra Woud?

Firmaet er dansk – og det er altid godt at købe dansk. Det blev grundlagt i 2014, men grundlæggerne, Mia og Torben Koed, har arbejdet med produktion af møbler i mere end 30 år. De samarbejder med designere fra flere forskellige steder i verden – både nye designere og kendte designere.

Designet er nordisk/skandinavisk og tidløst. De arbejder med mange forskellige materialer – lige fra glas, over træ, til marmor og flere andre materialer. På grund af den store alsidighed – også inden for form, farver, størrelser og design – kan du med garanti finde et sidebord, der passer perfekt til din stil.

Flere af brandets sideborde har også opbevaring på mere finurlige måder end blot en hylde, en skuffe eller et skab. Men tjek selv udvalget, og find lige nøjagtigt det bord, der skal fungere og pynte i dit hjem.

Køb sideborde fra Woud på Sideborde.dk

I stedet for at besøge flere webshops for at finde det ideelle sidebord fra Woud til dit hjem, kan du bevare overblikket over flere webshops ved at bestille her fra Sideborde.dk.

Her finder du sideborde fra flere forskellige forhandlere, og du kan nemt klikke dig ind i deres webshop ved at klikke på Gå til shop-knappen, når du har fundet det perfekte sidebord.

Viser alle 4 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps