Fritz Hansen sideborde

Find et trendy sidebord fra Fritz Hansen

Find dit sidebord fra Fritz Hansen her nederst på siden, hvor vi har samlet et udvalg fra flere online møbelforhandlere. På Sideborde.dk er det nemt at bevare overblikket. Rul ned, og find. Klik ind, og bestil. Så bliver bordet sendt af forhandleren.

Se udvalget her

Hvem er Fritz Hansen?

Mærket er et internationalt designbrand, der er grundlaget i Danmark i 1872. Det er et møbeldesign, der er anerkendt i hele verden. Sidebordene er i et tidløst design med et futurisk islæt og med et vist humoristisk tvist.

Det gennemgående enkle og tidløse design gør, at et sidebord fra dette brand vil passe ind i de fleste former for indretning. Enten som et match eller som blikfang.

Så uanset hvilken stil du har, vil du kunne finde et sidebord i udvalget herunder, der passer ind i dit hjem. Hvad enten det skal stå i stuen, entréen, kontoret, soveværelset eller måske i udestuen.

Vælg mellem flere former og farver og mellem helt enkelt eller med finurlige detaljer.

Køb sideborde fra Fritz Hansen på Sideborde.dk

Hvis du ikke orker at tjekke webshop efter webshop efter webshop for at finde det helt rigtige sidebord fra Fritz Hansen til dit hjem, så er du kommet til det rette sted.

Her på Sideborde.dk har vi nemlig samlet et udvalg fra en række online møbelforhandlere, der også gerne leverer bordet.

Så find dit bord i udvalget herunder. Klik på Gå til shop-knappen, og bestil dit bord direkte hos forhandleren.

Viser alle 7 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!