Kartell sideborde

Køb et eksklusivt sidebord fra Kartell

På Sideborde.dk har vi samlet et udvalg af Kartell sideborde fra flere førende forhandlere af møbler på nettet. På den måde kan du nemmere bevare overblikket og finde lige netop det sidebord, du er på jagt efter uden at skulle besøge en masse webshops. Scroll ned i udvalget, og bestil dit nye sidebord i dag.

Se udvalget her

Kartell er italiensk møbeldesign, når det er bedst

Det italienske brand skaber multifunktionelle møbler – herunder sideborde – der har et flot design, som mange synes rigtig godt om. Gør du også? Tjek udvalget nederst på siden.

Brandet arbejder sammen med nogle af verdens mest prestigefyldte, internationale møbeldesignere.

Køber du et sidebord af dette mærke, har du sidebord i mange år. Både fordi det er holdbart, men også fordi det vil være trendy år efter år.

Derudover er det et bæredygtig valg. Brandet bruger bl.a. genanvendelige materialer. Og når de bruger træ til deres sideborde, er det kun træ fra FSC-certificerede skove. Det er skove, hvor der ikke bliver fældet mere træ, end de selv kan reproducere.

Brandet var også de første i møbelindustrien, der gjorde brug af biomasse fra affaldsmaterialer i stedet for plastik.

Find dit sidebord i udvalget herunder. Vælg mellem forskellige farver og materialer og med eller uden opbevaring.

Køb sideborde fra Kartell på Sideborde.dk

Har du fundet det sidebord fra italienske Kartell, der skal hjem at stå i din stue, entré eller soveværelse? Klik på Gå til shop-knappen, så havner du i forhandlerens webshop, hvor du med få klik kan bestille bordet og efterfølgende få det leveret.

Viser alle 6 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!