Beton sidebord

Solide sideborde af beton

Her på Sideborde.dk har vi samlet et udvalg af sideborde af beton fra førende møbelforhandlere og -leverandører på nettet. Alt du skal gøre er at rulle ned i udvalget, finde det sidebord, der skal stå i dit hjem og så bestille det direkte på forhandlerens hjemmeside.

Se udvalget her

Hvorfor vælge et sidebord af beton?

Der er flere vægtige grunde til at vælge et betonsidebord. Materialet er bl.a.

  • bæredygtigt
  • vejrbestandigt
  • meget robust

Råstofferne i beton er sand, grus, kalk og vand, og det er råstoffer, der kan findes overalt i verden. Derfor kan det produceres lokalt og derfor er det miljøvenligt og bæredygtigt.

Beton er også vejrbestandigt. Du kan altså godt have dit betonsidebord udendørs, hvis det er det du ønsker. Hvis altså ikke bordet har dele af andre ikke vejrbestandige materialer.

Endelig er materialet meget robust. Du kan have et betonsidebord i rigtig mange år, uden at der kan ses slid på det. Det solide materiale er selvfølgelig også tungt, så det er mere besværligt at flytte rundt på et betonsidebord end et sidebord af f.eks. rattan eller bambus. Men da sideborde jo sjældent er så store, er det ikke uladsiggørligt. Til gengæld vælter det ikke sådan lige.

Køb betonsideborde på Sideborde.dk

Slut med at surfe rundt på nettet efter forskellige webshops, der sælger sideborde af beton. Tjek udvalget her på Sideborde.dk, og bevar overblikket.

Find det sidebord, der skal hjem til dig, klik på Gå til shop-knappen, og kom direkte til den pågældende forhandlers webshop.

Viser et enkelt resultat

Copyright 2024 - Pilanto Aps