Simply sideborde

Simply – ganske enkelt

Er du på udkig efter et sidebord i et enkelt og tidløst design, så tjek udvalget af Simply sideborde, som vi har samlet her nederst på siden. Vælg det sidebord, der passer til din indretning, og bestil direkte hos en af vores samarbejdspartnere.

Se udvalget her

Simply er enkelt og tidløst design

Navnet siger ligesom sig selv – frit oversat til dansk, ’ganske enkelt’. Der er fokus på det enkle look, men også på funktionalitet.

Det betyder, at du kan bruge et sidebord af dette mærke stort set alle vegne i dit hjem, hvad enten det er i stuen, entréen, soveværelset, kontoret eller havestuen. Dog er de ikke velegnet som et udendørs sidebord.

Tjek udvalget her nederst på siden, og vælg mellem forskellige former, farver og materialer. Vælg også ud fra størrelsen på bordpladen. Skal du bruge et sofabord, eller skal du bruge et lille bord til nips eller bare til en enkelt kaffekop eller til et vinglas?

Køb Simply sidborde på Sideborde.dk

Her på sideborde.dk har vi samlet et udvalg af sideborde af mærket Simply, så du kan bevare overblikket. Så slipper du for at surfe rundt imellem flere forskellige webshops for at finde det sidebord, der vil sætte det sidste afgørende touch på din indretning og fremhæve din stil.

Du bestiller direkte hos en online møbelforhandler. Bare klik på Gå til shop-knappen, så havner du i forhandlerens webshop, hvor du kan købe dit udvalgte sidebord.

No products were found matching your selection.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!