Wegner sideborde

Wegner – grundlæggeren af ”The Danish Modern”

Tjek udvalget af Wegner sideborde her nederst på siden. Her på Sideborde.dk har vi samlet sideborde, som du kan købe online direkte hos en af vores samarbejdende forhandlere. Rul ned i udvalget, og bestil i dag.

Se udvalget her

Wegner – det bevidste valg

Når du vælger møbler – herunder sideborde – fra dette brand, ved du godt, hvad du vil have. Du ved også, hvad det koster – medmindre det er på tilbud – for mærket er meget populært og anerkendt og koster derefter. Til gengæld er det også en investering, der kan indbringe mere over tid.

Hans Jørgensen Wegner (1914-2007) var en tysk-dansk møbelarkitekt, der uddannede sig som snedker. Han studerede ved Kunsthåndværkerskolen i København, og han har tegnet møbler til flere kendte bygninger – som f.eks. Arne Jacobsens rådhus i Århus.

Når du køber et sidebord af dette mærke, får du et smukt designermøbel – et møbelikon – fra en kunstner, der er kendt over hele verden for sit elegante design. Hans design holder da også endnu – så det må siges at være tidløst kunsthåndværk.

Køb Wegner sideborde på Sideborde.dk

Du slipper for at besøge adskillelige webshops, når du handler sideborde fra Sideborde.dk. Du finder det eller de sideborde, du vil indrette dit hjem med. Klikker på Gå til shop-knappen og kommer derved til forhandlerens webshop, hvor du køber bordet og efterfølgende får det tilsendt.

No products were found matching your selection.

Copyright 2024 - Pilanto Aps