Bambus sidebord

Bæredygtige sideborde af bambus

Skal du have et bæredygtigt sidebord, så skal det være af bambus. Her på Sideborde.dk har vi samlet et stort udvalg af sideborde af lige netop dette materiale fra en række online møbelforhandlere. Rul ned i udvalget her nederst på siden, og bestil direkte i forhandlerens webshop.

Se udvalget her

Hvorfor vælge et sidebord af bambus?

Bambus er den plante der vokser hurtigst i hele verden. Det tager kun fire år for en ny plante at blive så stor, at der kan fældes fra den samme stamme igen. Derfor er planten også velegnet til bæredygtig produktion. Bambus er faktisk mere bæredygtigt og miljøvenligt at bruge til møbler end f.eks. træ – medmindre træet er FSC-mærket (Forest Stewardship Council). Og materialet er derfor et godt alternativ til træ.

Samtid er det et ekstremt robust materiale, hvilket gør det særdeles velegnet til bl.a. møbler. Et bambussidebord og andre bambusmøbler kan endda bruges udendørs. Dog er det anbefalelsesværdigt at sætte møblerne ind om vinteren.

Så er du miljøbevidst og på jagt efter et sidebord, der er miljøvenligt og bæredygtigt, og som kan holde i mange år, så er det et sidebord af bambus, du skal vælge.

De fås i mange forskellige design – runde, firkantede, sammenklappelige, høje, lave osv. Det er bare at vælge det sidebord, der passer til din stil og indretning.

Køb bambussideborde på Sideborde.dk

Bevar overblikket her på Sideborde.dk, hvor vi har samlet et stort udvalg af bambussideborde, så du med god samvittighed kan finde et bæredygtigt og miljøvenligt sidebord. Bestil det fra udvalget herunder, og få det leveret.

Viser alle 2 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps