Naver collection sideborde

Køb et Naver Collection sidebord af træ

Få et samlet overblik over sideborde fra naver Collection her nederst på Sideborde.dk. Bordene forhandles og leveres af nogle af vores samarbejdende online møbelforhandlere, som både er populære og pålidelige. Se udvalget herunder, og bestil dit sidebord i dag.

Se udvalget her

Hvad står Naver Collection for?

Før i tiden blev unge snedkersvende, der rejste ud i verden for at dygtiggøre sig kaldt for navere. Det er her brandets navn stammer fra. Brandet udvikler sig hele tiden, samtidig med at de bevarer det traditionelle og forkærligheden for snedkerfaget. De skaber moderne sideborde – og andre møbler – med klassiske undertoner.

Når du vælger at købe et sidebord fra dette mærke, får du et bord, hvor der er lagt vægt på funktionalitet, ergonomi og komfort.

De fleste af bordene er lavet med bordplader af træ med respekt for materialet. Der bliver kigget på træets struktur, åreretning, aftegninger osv., så træet har medbestemmelse for, hvordan det færdige resultat kommer til at se ud. Det gør, at træet fremstår naturligt og levende.

Ud over bordplader af rent træ laver brandet også bordplader af corian med trækant. Vælg også mellem flere forskellige træsorter og farver.

Du kan med fordel også gå efter et godt tilbud, så du kan spare penge og måske få råd til et sidebord mere.

Køb sideborde fra Naver Collection på Sideborde.dk

Tjek udvalget af sideborde fra Naver Collection herunder. På Sideborde.dk er det nemt for dig at bevare overblikket og finde lige netop det sidebord, som skal være med til at fremhæve din stil i dit hjem.

Klik på Gå til shop-knappen, og køb bordet direkte hos forhandleren.

No products were found matching your selection.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!