Rattan sidebord

Indendørs og udendørs sideborde lavet af rattan

På Sideborde.dk vil vi gerne give dig et godt og varieret udvalg over sideborde lavet af rattan, uden at du mister overblikket. Vi har derfor samlet et stort udvalg af rattansideborde fra en række forhandlere, hvorfra du kan bestille det sidebord, der skal pynte i dit hjem.

Se udvalget her

Forskellen på rattan og polyrattan

Du kan få sideborde af både naturlig rattan og polyrattan. Men betegnelsen rattan bruges ofte om begge typer af materiale.

Det naturlige materiale er peddigrør høstet fra rotangpalmen, der har fibre, som kan blive op til 80 m lange. Fibrene tørres og gøres fleksible ved hjælp af damp. Herefter kan de bøjes, snos og/eller flettes på enhver tænkelig måde.

Rattansideborde har et let og luftigt udtryk. Det naturlige materiale tåler dog ikke fugt, så hvis du vil bruge dit sidebord udendørs, skal det opbevares tørt i kolde og våde måneder. Rattansideborde skal behandles regelmæssigt med linolie.

Polyrattan derimod er vejrbestandigt. Det er lavet af plast formet efter det naturlige materiale. Polyrattan er nemt at rengøre og vedligeholde, og det er ekstremt holdbart. Det er derfor oplagt at bruge udendørs. Derudover er det oftest billigere end det naturlige materiale. Men du kan jo tjekke, om der skulle være et rattansidebord på tilbud, som passer til din stil og indretning.

Køb rattansideborde på Sideborde.dk

Det kan være uoverskueligt at surfe rundt på nettet for at finde de bedste rattansideborde til dit hjem. Men her på Sideborde.dk kan du nemt bevare overblikket. Evt. ved at filtrere efter brand, hvis du har et bestemt mærke, du synes særligt meget om.

Bestil online direkte hos forhandleren, så varer det ikke længe, før du kan stille dit nye sidebord på plads.

Viser alle 9 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!