Guld sidebord

Pift hjemmet op med sideborde i guld og messing

Her på Sideborde.dk har vi samlet et udvalg af sideborde, der ligner det pure guld. Du finder sideborde fra flere forskellige populære og pålidelige forhandlere på nettet. Rul ned og se udvalget, og find det guldsidebord, der skal pynte i dit hjem.

Se udvalget her

Hvad kan et sidebord af guld eller messing gøre i din indretning?

Selvfølgelig er sidebordene ikke lavet af guld. De er guldfarvede eller messingforgyldte – ellers ville de jo ikke være til at betale. Det er oftest heller ikke hele bordet der er guld- eller messingfarvet. Ofte – men ikke altid – er det kun dele af bordet. Som f.eks. rammen, benene eller en dekorativ detalje. I mange tilfælde er bordpladen lavet af glas eller marmor.

Men uanset hvilket gyldent sidebord du vælger, og hvor meget af sidebordet der er gyldent, så vil de gyldne farver altid give din indretning et elegant løft.

Vil du hellere have et mere neutralt look til dit sidebord, så kan du i stedet for vælge et sort sidebord eller et hvidt sidebord.

Vælg mellem mange design

Tjek udvalget her nederst på siden. Du kan få gyldne sideborde i mange forskellige former, med eller uden ben og med eller uden opbevaring. Valget er dit.

Har du i forvejen flere møbler fra et bestemt brand, er det måske vejen frem at vælge et sidebord af samme mærke, hvis det er muligt.

Køb gyldne sideborde på Sideborde.dk

Søger du efter et gyldent sidebord? Så er din søgen forbi. Her på Sideborde.dk får du et samlet overblik over en masse forskellige sideborde, der er guldfarvede eller messingforgyldte.

Det er bare at finde det helt rigtige – eller måske flere – og lægge en bestilling hos den pågældende forhandler, som også kan sørge for forsendelse.

Viser alle 24 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps