Muuto sideborde

Skab harmoni i dit hjem med et Muuto sidebord

Find dit Muuto sidebord i udvalget, som vi her på Sideborde.dk har samlet nederst på siden. Bordet køber du hos en af de førende møbelforhandlere, som vi arbejder sammen med. Scroll ned i udvalget, og find dit nye unikke sideborde.

Se udvalget her

Muuto – nyt perspektiv

Det skandinaviske brand lever og ånder for de skandinaviske designtraditioner inden for sideborde samt andre møbler og andet interiør. Det ses i deres materialevalg og udformningen af deres produkter.

Brandets navn er finsk og betyder ’nyt perspektiv’. Hvilket tydeligt ses i sidebordene, der har unikke karaktertræk, der skaber harmoni i rummet – uanset om det er stuen, soveværelset, kontoret eller entréen, du skal bruge et unikt sidebord i nordisk design til.

Ud over de skandinaviske designtraditioner, har brandet også fokus på bæredygtighed, miljøvenlighed og kvalitet. Så du får altså et sidebord af høj kvalitet, når du køber et sidebord af dette mærke. Og du kan købe det med god samvittighed.

Tjek udvalget her nederst på siden, og vælg mellem sideborde i forskellige design, størrelser og farver. Du kan også lige tjekke, om der er et eller flere af dem, der er på tilbud, så du kan spare lidt på prisen.

Køb sideborde fra Muuto på Sideborde.dk

Er du faldet for et af sidebordene fra Muuto? Det er supernemt og hurtigt at bestille fra udvalget her på Sideborde.dk. Find dit favoritsidebord. Klik på Gå til shop-knappen. Så er du klar til at bestille dit sidebord hos den pågældende forhandler, der også vil levere bordet.

Viser alle 72 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!