Glas sidebord

Elegante sideborde af glas

Tjek det store udvalg af sideborde af glas her nederst på siden. Her på Sideborde.dk har vi samlet glassideborde fra flere af de førende online møbelforhandlere. Forhandlere, som er pålidelige, og som også leverer bordet. Rul ned, og find dit glassidebord, og køb det i dag.

Se udvalget her

Hvad specielt er der ved et sidebord af glas?

Et glassidebord er stilet og meget elegant. Du kan få glasset i forskellige farver – både helt klart og i mørkere nuancer. De findes i et utal af former – runde, firkantede, hjerteformede og meget mere.

Glas er oftest gennemsigtigt eller i hvert fald semigennemsigtigt. Så du kan se stel eller ben igennem. Nogle glasborde er fremstillet, så du kan lægge eller stille noget under bordpladen, som så vil kunne ses igennem den. I nogle tilfælde er der allerede fra fabrikkens side lagt eller stillet noget under glasbordpladen, som du så kan glæde dig over.

Et sidebord med en glasbordplade er ikke nødvendigvis sart eller skrøbelig. Bordpladerne er nemlig lavet af hærdet glas, som ikke sådan lige går i stykker. Og det kan også tåle meget høje temperaturer. Men selvfølgelig kan de da gå i stykker, det kan de fleste bordplader lavet af andre materialer også.

Oftest er det kun bordpladen – og måske en underliggende hylde – der er lavet af glas, men du kan også få nogle sideborde, der udelukkende er lavet af glas.

Køb glassideborde på Sideborde.dk

Her på Sideborde.dk kan du nemt bevare overblikket over de forskellige glassideborde, så du nemt kan finde lige netop det, der passer ind i dit hjem og bestille det. Så slipper du for at skulle tjekke en masse webshops for at finde det helt rigtige.

Alt du skal gøre, er at scrolle ned i udvalget, finde det rigtige bord og bestille det hos forhandleren.

Viser alle 52 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!