Skagerak sideborde

Køb et Skagerak sidebord af høj kvalitet

Tjek udvalget af Skagerak sideborde her på siden. På Sideborde.dk har vi samlet et udvalg fra forskellige online møbelforhandlere og -leverandører. Så behøver du kun at tjekke én side for at finde din favorit. Scroll ned i udvalget, og bestil direkte hos forhandleren.

Se udvalget her

Sideborde af træ fra Skagerak

Brandet er dansk, og det er en familieejet virksomhed. Den startede i 1976, hvor den hed Trip Trap. Mærket har en stærk forkærlighed for træ, som deres sideborde fremstilles i. Samtidig har de stor fokus på bæredygtighed, kvalitet og håndværkerfaget.

Så når du vælger et sidebord fra dette brand, får du et møbel, der kan holde i mange år, og et møbel, der er skabt med håndværksmæssig akkuratesse.

Samtidig er det et møbel, du kan købe med god samvittighed, fordi der er tænkt på miljøet og bæredygtighed. Bl.a. laver brandet kun møbler af FSC-mærket træ, som kommer fra skove, hvor der ikke bliver fældet flere træer, end skoven selv kan nå at reproducere.

Designet er skandinavisk og minimalistisk og følger tidens trend. Du får altså et enkelt og tidløst sidebord, du kan have glæde af mange steder i din bolig og i mange år.

Køb sideborde fra Skagerak på Sideborde.dk

Her på Sideborde.dk kan du nemt bevare overblikket, når du skal finde det helt rigtige sideborde fra Skagerak til dit hjem.

Klik på Gå til shop-knappen, når du har fundet din favorit, for at besøge den pågældende forhandlers webshop, hvor du kan købe bordet.

Viser et enkelt resultat

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!