Nordal sideborde

Fremhæv din stil med et Nordal sidebord

Her på Sideborde.dk har vi samlet et stort udvalg af sideborde fra Nordal. Bordene forhandles af vores samarbejdspartnere, der er nogle af landets førende og mest pålidelige møbelforhandlere på nettet. Rul ned i det meget forskelligartede udvalg, og bestil dit nye sidebord i dag.

Se udvalget her

Nordal er dansk design

Brandet en et dansk familieejet mærke – Signe, Mads og Emil. De startede oprindeligt med at sælge vintage møbler fra Inden, men er sidenhen gået over til selv at designe og producere ting til hjemmet – bl.a. de meget forskelligartede sideborde i udvalget herunder.

Firmaet lægger stort fokus på, at designet skal være funktionelt, nytænkt og unikt. Derfor vil du garanteret også kunne finde et sidebord fra brandet, der passer ind – og måske endda fremhæver – din indretningsstil og personlighed.

Tjek blot udvalget her nederst på siden, og vælg mellem bakkeborde, borde med hylde, borde i sæt, runde borde og firkantede borde. Vælg også mellem mange forskellige farver og materialer, for her finder du både sideborde af terrazzo, træ, metal og glas. Udvalget er stort, og mulighederne mange.

Du finder også mange forskellige størrelser. Så om du skal bruge et nyt sofabord, et bord ved siden af den gode stol eller et bord til entréen, så finder du det garanteret i udvalget herunder.

Køb sideborde fra Nordal på Sideborde.dk

Er du også faldet for de skønne sideborde fra Nordal? Så brug Sideborde.dk til at finde det helt rigtige sidebord til dit hjem. For her på siden kan du bevare overblikket, så du ikke behøver besøge webshop efter webshop for at finde din favorit.

Køb online direkte hos forhandleren fra udvalget herunder.

Viser alle 20 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!