House Doctor sideborde

House Doctor – det moderne og personlige valg

Er du på jagt efter et sidebord, der både er moderne og unikt? Så tjek udvalget af sideborde fra House Doctor her på Sideborde.dk. Vi har samlet et stort udvalg fra førende møbelforhandlere på nettet. Rul ned i udvalget, find din favorit, og bestil det direkte hos forhandleren, der også leverer bordet.

Se udvalget her

Hvem er House Doctor?

Brandet er dansk ejet af tre søskende, og det har domicil i Ikast. Det er en blomstrende virksomhed med mere end 100 ansatte, og de leverer sideborde og andre møbler til det meste af Europa, New Zealand, Japan og flere andre steder i verden.

Sidebordene er æstetiske og funktionelle. De har rene linjer og bløde former, der passer perfekt ind i den nordiske indretningsstil og i det moderne hjem.

Gør dit hjem unikt og personligt med sideborde fra dette brand. Vælg mellem mange forskellige materialer – lige fra aluminium, over træ, til rattan. Bordene findes også i mange forskellige former og med eller uden ben og ditto opbevaring.

Tjek også tilbuddene, og få dit favoritsideborde så billigt som muligt.

Køb sideborde fra House Doctor på Sideborde.dk

Bevar overblikket over sideborde fra House Doctor ved at bruge Sideborde.dk. Vi har nemlig samlet et bredt udvalg fra forskellige forhandlere. Så slipper du for at besøge alle de forskellige webshops, der sælger sideborde.

Du tjekker bare udvalget herunder, klikker på Gå til shop-knappen, så er du i forhandlerens webshop. Her kan du bestille dit udvalgte bord og få det leveret.

Viser alle 8 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps