Terrazzo sideborde

Tilføj elegance til dit hjem med et smukt sidebord af terrazzo

Nederst på siden finder du et varieret udvalg af smukke sideborde af terrazzo. Her på Sideborde.dk vil vi nemlig gerne give dig en mulighed for nemt at kunnefinde lige netop det bord, du finder flottest. Derfor har vil samlet sideborde fra forskellige forhandlere, som du kan bestille fra.

Se udvalget her

Hvad er terrazzo?

Terrazzo er en blanding af marmorskærver og -støv blandet med cement, beton eller nogle gange epoxy. Desværre er det ikke altid lige til at se under forhandlernes produktbeskrivelser, hvilket type bindemiddel der er brugt, men hvis der er blevet brugt beton eller epoxy, er det mere miljøvenligt end cement.

Terrazzo bliver fremstillet ved at blande marmoret tilfældigt sammen med bindemidlet eller ved, at marmoret bliver lagt som en mosaik.

Terazzosideborde passer perfekt sammen med sideborde af marmor – det giver et flot spil.

Vælg et flot sidebord med en terrazzobordplade

Oftest er det kun bordpladen og/eller en eller flere hylder, der er lavet af terrazzo, men der findes også få modeller, hvor det er hele bordet.

Derudover kan du finde mange forskellige typer terrazzosideborde. Du kan vælge ud fra form, farve, mønster, antal ben eller efter brand, hvis du har et specifikt mærke, du går efter.

Køb terrazzosideborde på Sideborde.dk

Bevar overblikket – tjek udvalget herunder. Du kommer direkte til forhandlerens webshop, når du trykker på Gå til shop-knappen. Her kan du med få klik bestille det sidebord, der skal pynte i dit hjem og få det leveret.

Viser alle 3 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!