Cane-line sideborde

Find funktionelle sideborde fra Cane-line

I udvalget her nederst på Sideborde.dk finder du Cane-line sideborde fra en række forskellige møbelforhandlere på nettet. Du vælger dit sidebord i udvalget her på siden og bestiller det hos forhandleren. Nemt og hurtigt.

Se udvalget her

Hvem er Cane-line?

Brandet er et dansk møbeldesignfirma, og det har over 30 års erfaring inden for design og fremstilling af sideborde og andre møbler. Det er funktionelle sideborde, der er enkle i designet, men med et let humoristisk touch i nogle af modellerne.

Der bruges mange forskellige materialer til møblerne. Men det er altid lette og luftige møbler, der passer perfekt ind i de fleste indretninger – fra den minimalistiske stil, over den nordiske stil, til den futuristiske stil.

Hos brandet er social ansvarlighed og omsorg for miljøet også vigtigt. Derfor gør de en stor indsats for at skabe en ansvarlig produktion, der belaster miljøet mindst muligt og er så bæredygtig som muligt.

Tjek udvalget, og vælg mellem de mange forskellige design, farver og typer. Tjek også borde på tilbud. Måske kan du få dit nye sidebord til en fordelagtig pris.

Køb sideborde fra Cane-line på Sideborde.dk

Her på Sideborde.dk har vi samlet et stort og varieret udvalg af sideborde fra Cane-line. Alt hvad du blot skal gøre, er at finde det eller de sideborde, som du vil indrette dit hjem med. Når du har gjort det, klikker du på Gå til shop-knappen.

Nu er du klar til at købe dit sidebord hos forhandleren, som også sender det til dig.

Viser alle 34 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps